Erfpacht hypotheek Purmerend

Ben jij op zoek naar de beste hypotheek voor jouw situatie? Een hypotheek die speciaal is gericht op jou als starter? De goedkoopste hypotheek is vaak niet de beste optie. Beter is het om samen met een expert op dit gebied eens de mogelijkheden te bekijken. Je bent dan bij Wim Hypotheken aan het juiste adres. Tegen de scherpste prijs die er online te vinden is helpen wij jou om de ideale hypotheek te vinden. We vergelijken voor jou de prijzen van wel 30 verschillende hypotheekverstrekkers en zorgen er daarbij voor dat je helemaal op de hoogte bent van wat alle technische termen betekenen. Zo helpen we jou bijvoorbeeld aan een erfpacht hypotheek in Purmerend.

Een hypotheek met erfpacht in Purmerend

Als je normaal gesproken een hypotheek afsluit, dan krijg je het eigendom over zowel het huis als de grond waar dit op staat. Ga je echter voor een hypotheek met erfpacht in Purmerend, dan ben jij alleen maar de eigenaar van het huis. De grond blijft dan het eigendom van iemand anders, het is dan mogelijk dat jij daar periodiek huur voor moet betalen. Hier moet rekening mee gehouden worden bij het vaststellen van het hypotheekbedrag. Wij gaan voor jou bekijken welke kosten hierbij komen kijken en welke hypotheek je het beste af kunt sluiten.

Meer weten over een erfpacht hypotheek in Purmerend?

Voor een perfecte hypotheek met erfpacht in Purmerend ben je bij Wim Hypotheken aan het juiste adres. Wij geven je online advies, wat meerdere voordelen voor je meebrengt. Niet alleen kun je bij ons alles eenvoudig online regelen, je merkt het ook in de prijs die je betaalt. Aangezien wij geen duur pand op een A1-locatie hebben, kunnen wij onze kosten zeer laag houden. Voor slechts €1595 helpen wij je al aan een perfecte hypotheek met erfpacht in Purmerend. Meer weten over hypotheek en erfpacht in Purmerend? Neem hier dan vandaag nog contact over op met ons, of neem een kijkje op onze website.

Laatste nieuws

Meer weten of geïnteresseerd in een vrijblijvend gesprek?

Vul het formulier in en wij zullen zo snel mogelijk contact met jou opnemen.

WIM Hypotheken

Falconstraat 15, 1448 WL Purmerend
T: 085-0656871
E: info@wimhypotheken.nl