Hypotheekadvies Purmerend

Ben jij als starter op de woningmarkt op zoek naar je eerste huis? Dan ben je bij Wim Hypotheken aan het juiste adres. Bij ons vind je namelijk hypotheekadvies op maat, waarbij we altijd speciale aandacht hebben voor starters. Wij willen je graag helpen om je eerste stappen op de woningmarkt te kunnen nemen. Er komt bij het kopen van een huis heel wat kijken. Je moet je behoorlijk inlezen om alle termen en regels die hierbij komen kijken onder de knie te krijgen. Bij ons vind je al dit advies eenvoudig online. Je hoeft er niet eens de deur voor uit om straks toch de beste hypotheek te hebben.

De hypotheekadviseur voor Purmerend

Bij Wim Hypotheken vind je een adviseur die 100% onafhankelijk is. Wij zijn niet verbonden aan een hypotheekverstrekker en ook geen onderdeel van een of andere formule. Wij geven je advies waarbij je er echt op kunt rekenen dat het volledig betrouwbaar is. Misschien is die goedkoopste hypotheek wel helemaal niet de beste voor jou? Wij laten het je in ieder geval weten! Wij geven je online advies, waarbij je ook telefonisch contact met ons op kunt nemen. Je krijgt dan te maken met een persoonlijke adviseur, die jou door het hele proces heen helpt. Wij zorgen ervoor dat je een hypotheek krijgt met de laagste rente en begeleiden je tot aan de notaris.

De beste startershypotheek van Purmerend

Wil jij een hypotheek in Purmerend afsluiten? Het is dan belangrijk dat je te maken hebt met mensen die je kunt vertrouwen jou het beste advies te geven. Deze mensen vind je bij Wim Hypotheken. Wij helpen je aan de beste startershypotheek van Purmerend. Wij bekijken de aanbiedingen van wel 35 verschillende aanbieders van hypotheken, zodat jij je hier niet druk om hoeft te maken. Dit alles tegen het laagste tarief dat er online voor advies te vinden is. Bij ons betaal je voor het vinden van de beste hypotheek slechts 1595 euro.

Laatste nieuws

Meer weten of geïnteresseerd in een vrijblijvend gesprek?

Vul het formulier in en wij zullen zo snel mogelijk contact met jou opnemen.

WIM Hypotheken

Falconstraat 15, 1448 WL Purmerend
T: 085-0656871
E: info@wimhypotheken.nl