Over Wim Hypotheken

De juiste hypotheek voor de juiste prijs? Wim Hypotheken helpt jou daarbij! Er zijn zoveel aanbieders en wij begrijpen dat je soms door de bomen het bos niet meer ziet. Wij begeleiden jou bij het aanvragen van de juiste hypotheek en bij het nemen van belangrijke financiële beslissingen. Daarbij kan je zelf al heel veel zelf doen. Samen zorgen wij ervoor dat jij jouw droom huis kunt kopen!

De hypotheek die bij jou past

Iedere situatie is anders. Wim Hypotheken kijkt naar jouw persoonlijke situatie en adviseert jou over de mogelijkheden. Soms is de goedkoopste oplossing niet de beste oplossing. Aan de hand van jouw voorkeuren, financiële situatie en het huis dat je wilt kopen bepalen wij samen met jou welke hypotheek bij jou past.

Dezelfde service maar veel minder kosten

Wim Hypotheken werkt geheel zelfstandig en is geen onderdeel van een dure franchiseformule. Met ons online advies kunnen wij jou heel goed helpen en daarom hebben we ook geen duur kantoorpand nodig. Hierdoor betaal jij niet door een dure franchiseformule of een duur kantoorpand. Maar krijg je wel: dezelfde geldverstrekkers en rente als andere partijen. Dezelfde service maar dan voor een lagere prijs!

Kies je voor Wim Hypotheken dan kies je voor:

 • 100% onafhankelijk:
  Omdat wij de keuze hebben uit wel 35 verschillende hypotheekverstrekkers zijn wij 100% onafhankelijk. Zo kunnen wij altijd de best passende hypotheek voor jouw regelen.
 • Advies telefonisch en online.
  Bij Wim Hypotheken regelen wij alles telefonisch en online binnen een beveiligde omgeving. Je documenten kunnen makkelijk en veilig worden ge-upload. Zo blijft alles tussen ons!
 • Persoonlijk adviseur
  Je hebt bij Wim Hypotheken je eigen persoonlijk adviseur waar je alles mee kunt bespreken. Wel zo vertrouwd.
 • De laagste rente
  Omdat wij 100% onafhankelijk zijn kunnen wij op zoek naar een passende hypotheek met de laagst mogelijke rente, de beste voorwaarden wat de laagst mogelijk maandlast met zich meebrengt. Wat wil je nog meer?
 • Afsluiten hypotheek
  Ben je klant geworden van Wim Hypotheken dan regelen we alles, tot dat de hypotheek en verzekeringen geregeld zijn.
 • Begeleid tot aan Notaris
  De hypotheek is geregeld, maar we begeleiden je tot aan de notaris. Heb je de sleutel in handen? Dan zit ons werk er echt op en kan jij met een gerust hart van je huis genieten.

Wil je meer weten over ons? Bel dan naar 0850656871 of vraag hier een vrijblijvend gesprek aan.

 

 

 

 

Laatste nieuws

Meer weten of geïnteresseerd in een vrijblijvend gesprek?

Vul het formulier in en wij zullen zo snel mogelijk contact met jou opnemen.

WIM Hypotheken

Falconstraat 15, 1448 WL Purmerend
T: 085-0656871
E: info@wimhypotheken.nl