Hypotheek zonder  vast contract

Heb jij geen vast contract en maak je je zorgen of je wel een hypotheek kan krijgen? Hoeft niet ! Het is vaker mogelijk om een ​​hypotheek te krijgen zonder een vast contract. Dit is goed nieuws voor de uitzendkrachten, flexwerkers en ZZP'ers.

Bestendig inkomen nodig

Voorheen was er een bestendig inkomen nodig om een ​​hypotheek te krijgen. Dit omvat dat je een vast contract hebt en de geldversterker de zekerheid heeft dat jij de maandlasten kan dragen. Maar het komt vaker voor dat mensen geen vast contract hebben. Dus hebben de geldversterkers besloten dat een tijdelijk dienstverband met een intentieverklaring ook voldoende is om een ​​hypotheek af te sluiten. Let goed op dat je het juiste formulier invult. Dit formulier is te downloaden via bijgaande link: 

Wat is een intentieverklaring?

Heb je een tijdelijk contract? Dan kun je aan jouw werkgever een intentieverklaring vragen. Je werkgever bepaalt daarmee dat aan het einde van het tijdelijke contract , een groot contract zal worden aangeboden . Mits je functioneren op hetzelfde niveau blijft en continu continu blijven. De intentieverklaring moet worden ingevuld door iemand die bevoegd is. Een intentieverklaring is pas officieel wanneer de werkgever zijn van haar, handtekening en firmastempel op het formulierverklaring plaatsing.

Hypotheek zonder vast contract

Er zijn meer flexwerkers in Nederland. Zij werken niet altijd voorkomen, maar dat niet dat het inkomen niet bestendig is. Flexwerkers vinden juist vaker en sneller een nieuwe baan. Veel geldverstrekkers zien dit nu ook in. Zo kunnen flexwerkers bijvoorbeeld met een perspectiefverklaring een hypotheek afsluiten. De uitzendkracht uitgevoerd op diverse punten, om te controleren of hij of zij recht heeft op de perspectiefverklaring. ZZP'ers en freelancers kunnen in veel gevallen al na 1 jaar een hypotheek met Nationale Hypotheek Garantie afsluiten.

Heb jij (nog) geen vast contract, maar wil je toch graag dat ene droomhuis kopen? Wim Hypotheken kan helpen bij het verkrijgen van de juiste hypotheek. Neem voor meer informatie contact met ons op.

Hypotheek zonder  vast contract

Meer weten of geïnteresseerd in een vrijblijvend gesprek?

Vul het formulier in en wij zullen zo snel mogelijk contact met jou opnemen.

WIM Hypotheken

Falconstraat 15, 1448 WL Purmerend
T: 085-0656871
E: info@wimhypotheken.nl