Disclaimer

Gebruik van de site van Wim Hypotheken is onderworpen aan de onderstaande voorwaarden en beperkingen. Toegang tot en gebruik van deze site betekent dat de gebruiker instemt met het volgende.

INFORMATIE

De informatie op deze website is met grote zorg samengesteld en gecreëerd. Ook is getracht de informatie actueel te houden. Desondanks is het mogelijk dat de informatie op de website onvolledig of onjuist is. Wim Hypotheken geeft geen garantie voor de juistheid, volledigheid, kwaliteit en actualiteit.

EXTERNE LINKS

De website van Wim Hypotheken bevat een aantal externe links. Deze links staan op de website vermeld als service voor de bezoeker van deze site. Wim Hypotheken kan niet verantwoordelijk of aansprakelijk worden gehouden voor de inhoud van deze pagina’s van derden, voor de privacybescherming op deze websites, voor de diensten die hierop eventueel worden aangeboden of voor schade of verlies veroorzaakt door het gebruiken van externe links.

AUTEURSRECHTEN

De inhoud van de webpagina’s behoren toe aan Wim Hypotheken. Niets uit deze website mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een geautomatiseerd gegevensbestand of openbaar worden gemaakt, in geen enkele vorm of wijze. Met uitzondering van Nieuwsberichten en sharing/delen van content via Social Media op onze webpagina’s waar die mogelijkheid wordt geboden.

PRIVACYBELEID

Op de verwerking van uw persoonsgegevens is onze privacy beleid van toepassing.

VRAGEN?

Als u vragen heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

 

Disclaimer Wim Hypotheken - 2017

Laatste nieuws

Meer weten of geïnteresseerd in een vrijblijvend gesprek?

Vul het formulier in en wij zullen zo snel mogelijk contact met jou opnemen.

WIM Hypotheken

Falconstraat 15, 1448 WL Purmerend
T: 085-0656871
E: info@wimhypotheken.nl