100% Onafhankelijk

Wim Hypotheken is 100% onafhankelijk, wat betekent dat wij jou de beste prijs kunnen bieden. Wij zijn geen onderdeel van een dure franchise, waardoor jij geen kosten betaald voor een dure franchiseformule. Met ons online en telefonisch advies kunnen wij jou heel goed helpen en hebben daarom ook geen duur kantoorpand op een dure locatie nodig.

Kortom: wij regelen de juiste hypotheek voor jou voor een eerlijke prijs. Daarbij zijn uiteraard dezelfde service, dezelfde geldverstrekkers en dezelfde service inbegrepen, maar dan voor veel minder kosten.

De juiste hypotheek voor jou

Iedere situatie is anders en daar houden wij bij Wim Hypotheken rekening mee. Het lijkt logisch om voor een hypotheek te gaan voor de laagste prijs. Maar soms past een andere hypotheek met een iets hogere rente beter bij jouw situatie. Bij Wim Hypotheken zoeken we dit volledig voor jou uit en geven wij jou eerlijk advies over jouw mogelijke hypotheek. Geen rompslomp of moeilijk gedoe: Wim doet waar hij voor staat.

Bij Wim Hypotheken kunnen wij hypotheken voor starters al regelen vanaf €1595,-. Deze prijs is zo laag omdat wij volledig zelfstandig en 100% onafhankelijk zijn. Hierdoor bespaar jij veel geld, wat je weer kunt investeren in nieuwe meubels, verf of de tuin van jouw nieuwe droomhuis.

Wij helpen jou graag aan de juiste hypotheek. Wil je meer weten? Neem dan contact met ons op via:

           

Of plan direct online een afspraak in met Wim!

 

Laatste nieuws

Meer weten of geïnteresseerd in een vrijblijvend gesprek?

Vul het formulier in en wij zullen zo snel mogelijk contact met jou opnemen.

WIM Hypotheken

Falconstraat 15, 1448 WL Purmerend
T: 085-0656871
E: info@wimhypotheken.nl