Hypotheekadvieseur De Rijp

Heb jij je droomhuis in De Rijp al gevonden of ben je nog op zoek? In beide gevallen is het belangrijk om te weten wat je budget is. Wim Hypotheken is 100% onafhankelijk en helpt je met het doorlopen van alle stappen om een zo voordelig mogelijke hypotheek af te sluiten die bij jouw situatie past.

Onafhankelijke hypotheekadviseur

Er zijn heel wat verschillende aanbieders van hypotheken te vinden in Nederland. Als je deze allemaal zelf moet gaan vergelijken, dan ben je hier wel even mee bezig. Daar komt bij dat je dan ook goed alle voorwaarden door moet nemen. Het kan best zo zijn dat je straks de goedkoopste hypotheek hebt gevonden, maar dat deze eigenlijk helemaal niet zo voordelig is. Beter is het dan om Wim Hypotheken voor je aan de slag te laten gaan. Wij vinden gegarandeerd de hypotheek die het beste bij je past!

Waarom een hypotheekadviseur inschakelen?

Wim kan een zo voordelig mogelijke hypotheek voor jou verstrekken aangezien Wim Hypotheken geheel onafhankelijk hypotheekadvies verstrekt. Dat wil zeggen dat wij niet verbonden zijn aan hypotheekverstrekkers, banken of onderdeel van een dure franchiseformule. Bij ons vind jij het goedkoopste advies dat er in Nederland te krijgen is. Ons advies is zo goedkoop doordat wij onafhankelijk zijn, geen duur kantoorpand hebben en online, telefonisch of bij jou het gesprek voeren voor jouw hypotheek.

Hypotheekadviseur De Rijp

Als hypotheekadviseur voor De Rijp gaan we graag voor je aan de slag! We beginnen met een vrijblijvend telefonisch gesprek waarin we jouw wensen met je doornemen. Na dit gesprek lever je jouw belangrijke documenten aan. Wij gaan op zoek naar de beste hypotheek en leveren een adviesrapport bij je aan, welke wij natuurlijk gaan bespreken. Ga je akkoord? Dan gaan we naar de notaris waarna het hypotheektraject is afgerond en het tijd is om te proosten.

Laatste nieuws

Meer weten of geïnteresseerd in een vrijblijvend gesprek?

Vul het formulier in en wij zullen zo snel mogelijk contact met jou opnemen.

WIM Hypotheken

Falconstraat 15, 1448 WL Purmerend
T: 085-0656871
E: info@wimhypotheken.nl