Hypotheekadvieseur Volendam

Heb jij je droomhuis in Volendam al gevonden of ben je nog op zoek? In beide gevallen is het belangrijk om te weten wat je budget is. Wim Hypotheken is een onafhankelijke hypotheekadviseur en zit dus niet vast aan een dure franchise of een bank. Hierdoor zorgen wij voor de voordeligste hypotheek die bij jouw wensen past.

Waarom een onafhankelijke hypotheekadviseur inschakelen?

Er zijn heel wat verschillende aanbieders van hypotheken te vinden in Nederland. Als je deze allemaal zelf moet gaan vergelijken, dan ben je hier wel even mee bezig. Daar komt bij dat je dan ook goed alle voorwaarden door moet nemen. Het kan best zo zijn dat je straks de goedkoopste hypotheek hebt gevonden, maar dat deze eigenlijk helemaal niet zo voordelig is. Beter is het dan om Wim Hypotheken voor je aan de slag te laten gaan. Wij vinden gegarandeerd de hypotheek die het beste bij je past!

Aandacht voor jouw wensen

Tijdens het traject is Wim jouw aanspreekpunt en helpt je met al jouw vragen over de hypotheek. Wij zijn altijd telefonisch te bereiken.

Hypotheekadviseur Volendam

Als hypotheekadviseur voor Volendam gaan we graag voor je aan de slag! We beginnen met een vrijblijvend telefonisch gesprek waarin we jouw wensen met je doornemen. Na dit gesprek lever je jouw belangrijke documenten aan. Wij gaan op zoek naar de beste hypotheek en leveren een adviesrapport bij je aan, welke wij natuurlijk gaan bespreken. Ga je akkoord? Dan gaan we naar de notaris waarna het hypotheektraject is afgerond en het tijd is om te proosten.

Laatste nieuws

Meer weten of geïnteresseerd in een vrijblijvend gesprek?

Vul het formulier in en wij zullen zo snel mogelijk contact met jou opnemen.

WIM Hypotheken

Falconstraat 15, 1448 WL Purmerend
T: 085-0656871
E: info@wimhypotheken.nl