Hypotheekrente: lenen is goedkoper dan ooit

De hypotheekrente stond in 2020 al laag, maar is nog verder gedaald en staat sinds kort op een historisch laag punt. Voor mensen die op zoek zijn naar een nieuwe woning is dit fijn nieuws. Wil je een hypotheek afsluiten voor 10 jaar? Dan kan het zelfs zijn dat je de hypotheek vastzet met een rente onder de één procent. De onafhankelijke hypotheekadviseur WIM Hypotheken helpt jou graag aan de beste hypotheek tegen de laagste kosten.

Historisch lage rente

De hypotheekrente is nog nooit zo laag geweest. Voornamelijk de vaste rentes zijn flink gedaald. Vanwege de wereldwijde coronacrisis is de verwachting dat de hypotheekrente de komende tijd laag zal blijven. Het is nog maar de vraag hoe de hypotheekrente zich ontwikkelt, de kans is er namelijk dat de rentes in de komende periode meer gaan stijgen. Maar zeker is wel dat je hier op dit moment flink van profiteert. Maak daarom nu het nog kan gebruik van deze historisch lage rente!

Lage rentevoordeel voor starters

Starters die net om de hoek komen kijken op de woningmarkt hebben een groot rentevoordeel. Met de lage vaste rentes van nu levert dit namelijk een flinke besparing op in de woonlasten. Het is voor starters interessant om de hypotheek voor een langere tijd vast te zetten, met als grote voordeel zekerheid voor een lange periode.

Oversluiten hypotheek

Heb je al een woning en wil je weten of het oversluiten van jouw hypotheek voordelig is? WIM adviseert je graag. De historisch lage hypotheekrente biedt nu de kans om jouw hypotheeklening over te sluiten.

Een hypotheek afsluiten met lage rente

WIM Hypotheken helpt jou aan de beste hypotheek. WIM is een onafhankelijke hypotheekadviseur die luistert naar jouw wensen en begeleidt jou bij het aanvragen van de juiste hypotheek op de meest efficiënte wijze. WIM is persoonlijk, heeft korte lijnen, is onafhankelijk én zorgt voor een passende hypotheek met de beste voorwaarden.

Laatste nieuws

Meer weten of geïnteresseerd in een vrijblijvend gesprek?

Vul het formulier in en wij zullen zo snel mogelijk contact met jou opnemen.

WIM Hypotheken

Falconstraat 15, 1448 WL Purmerend
T: 085-0656871
E: info@wimhypotheken.nl